6 vinkkiä kasvissyömiseen!

Vegaaninen syöminen ei ole vain hyväksi terveydelle, vaan myös ympäristölle ja eläinten hyvinvoinnille. Unohda maitotuotteet helposti näiden helposti toteutettavien vegaanivinkkien avulla joka päivä!

Vaikka mentaliteetit muuttuvat ja tulevat tietoisiksi lautasillamme olevasta ylimääräisestä lihasta, Vain viisi prosenttia ranskalaisista on vegaaneja vuonna 2017 tehdyn tutkimuksen mukaan. Puolet kyselyyn vastanneista sanoi kuitenkin haluavansa lisätä kasviperäisten tuotteiden osuutta päivittäisissä aterioissaan. Vähennä – tai jopa poista – eläinperäisiä tuotteita, Miten ? Tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua pääsemään askeleen eteenpäin.

Vuonna 2015 WHO luokitteli punaisen ja jalostetun lihan syöpää aiheuttaviksi. Maitotuotteet ovat myös eläinsuojeluyhdistysten näköpiirissä.

1. Haasta itsesi

Erittäin suosittu Pohjois-Amerikassa, vegaaninen défis valtaavat vähitellen jalansijaa keskuudessamme. Tilaamalla ”21 Day Vegan Challengen” tai ”Veggie Challengen” saat joka aamu sähköpostin, jossa on neuvoja uuteen aikakauteen siirtymiseen. siellä Yhteisö kannustaa meitä ja onnittelee meitä heti, kun olemme vahvistaneet vaiheet.

speltti kvinoa muroja
©Peangdao / iStock

2. Poista liha vähitellen aterioistasi

Aamiainen, lounas tai illallinen, valitse valmistamasi vegaaninen ateria. Tämän menetelmän avulla voit muuttaa ruokailutottumuksiasi hellävaraisesti. Voit sitten poistaa lihan muista aterioista ja se on siinä. Kiinnostus noudata helppoja vegaanisia reseptejä ja liian monet eksoottiset ainesosat ovat myös osa prosessia!

3. Valitse ”kasvis maanantai”

Se toimii myös tiistaina, torstaina ja lauantaina. Ajatus? Kun olet leikannut lihan ja lehmänmaidon kerran päivässä pois, yritä olla käyttämättä eläinperäisiä tuotteita ainakaan kerran viikossa. Ja kun on helppoa olla ilman niitä, yritä olla syömättä niitä kahtena, kolmena tai edes seitsemänä päivänä viikossa!

4. Tee tilaa kaappeihin

Kun palaat ostoksilta, vaihda ei-vegaaninen tuote vegaanisella tuotteella. Tapa muuttaa kaappiesi sisältö muutamassa viikossa ja tehokkaasti.

Lue myös: Oletko mielestäsi joustava?

5. Syö vegaani kotona… ja hemmottele itseäsi ulkona

Ovatko ystäväsi, vanhempasi tai jopa kollegasi yllättyneitä siitä, että kieltäydyt maistamasta huolellisesti haudutettua vasikanlihablanquettea? Älä panikoi saavuttaaksesi asteittaisen siirtymisen, syö vegaanista kotona – tai valmista herkullisia aterioita tämän uuden ruokavalion mukaan – ja hemmottele itseäsi, kun menet ulos ravintolaan ystävien kanssa. Syöt täysi vegaani joidenkin kuukausien aikana.

6. Kerää ”vegaanipisteitä”

Vegaaninen ateria on yhden pisteen arvoinen; yksi vegaanipäivä tuottaa kolme. Tietenkin perimmäinen tavoite on saavuttaa 21 pistettä viikon lopussa, mutta ilman stressiä. Jokainen omaan tahtiinsa.

Voit järjestää tämän pelin myös ystävien kanssa: joka ensimmäisenä saavuttaa 15 pistettä viikon aikana, saa vegaanisen kakun. Palkitse itsesi retkillä ravintolaan… vegaani, tietysti.

Lähteet : Vegactu, Huffington post

nugget vegaani connoisseurusveg
©️connoisseurusveg

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kasvissyöjät tai vegaanilapset: mitä riskejä heillä on terveydelle?

Keto-ruokavalio: mikä ketogeeninen ruokavalio tarkalleen on?

Luomuliha: mitkä merkinnät valita, jotta vältetään eläinten hyväksikäytön rahoittaminen?

4 vinkkiä vauvan etunimen valintaan

kuinka valita se, joka sopii parhaiten vanhemmillesi?