6 opettavaista peliä 0–1-vuotiaan lapsen viihdyttämiseen

Vauvasi kasvaa nopeasti! Jo pienestä pitäen voit stimuloida lastasi niin, että hän kehittää aistejaan, mutta myös ajattelukykyään! Tässä on 6 opetustoimintaa taaperoille.

Ikuista lapsesi syntymästä lähtien

Se on hetki, joka menee äärimmäisen nopeasti. Vauvasi kasvaa joka päivä, joten se on tärkeää ottamaan valokuvan hänen ensimmäiset hetkensä. Tämä tekee upeista muistoista ja voit katsella niitä lapsesi kanssa, kun hän on hieman vanhempi.

Valokuvaukset klo ammattilaisias ovat mahdollisia, mutta voit tehdä ne myös kotoa käsin yhdistämällä vähän lavastusta tai jopa teatteritehosteita!

Leikkimatto

vauvan herätysmatto.
Teot: Jun/ stock

4 kuukauden iästä alkaen voit antaa vauvasi leikkiä sen kanssa leikkimatto. Anna hänen tulla tietoiseksi tästä uudesta maailmankaikkeudesta katsomalla hänen kääntyvän ympäri, ryömivän ja pitävän hauskaa siitä, mikä on ulottuvillasi. Leikkimatot mahdollistavat sen tutustuttaa lapsi uuteen ympäristöön. Se auttaa myös parantamaan vauvan hienomotorisia taitoja erilaisten esineiden ansiosta: puukuutio, pöytä, lelu jne.

Laula lastenloruja

Me kaikki tiedämme lasten loruja, kuten vihreä hiiri Esimerkiksi. Lastenlorua voi harjoitella missä tahansa tilassa tai paikassa (tai melkein). Se on erityinen kommunikoinnin ja jakamisen hetki lapsesi kanssa. Käyttämällä riimejä ja tunnistettavia ääniä vauvasi kehittää sanastoaan ja työstä muistiasi.

6 yksinkertaista vinkkiä ylipainon torjuntaan

4 tehokasta kasvia kehon tyhjentämiseen