Hän löytää käytetyn siteen vauvanmaitopurkista

Kun nuori äiti valmisteli tyttärelleen pulloa, hän löysi käytetyn siteen äidinmaidonkorissaan. Raivostuneena hän julkaisi brändin sosiaalisessa mediassa.

Vauvanmaitojauhetta sisältävästä laatikosta löytynyt käytetty side

Charente Maritimessa eräs äiti koki erittäin epämiellyttävän yllätyksen valmistaessaan tyttärensä Jaden aamupulloa, 14 kuukauden ikäinen. Auttaessaan itseään maitopurkkiinsa hän löytää käytetyn siteen. Raivoissaan hän todistaa Facebook-julkaisussa:

” Huuhtelen sen veden alla nähdäkseni mikä se on, ja löydän siteen. Paennut sormella. Mikä on normaalimpaa? Jotkut ihmiset törmäävät matoihin, mutta en ole varma, että minun pitäisi pitää itseäni niin onnekkaana. Tämä todistaa selvästi heidän laboratorioidensa hygieniastandardit, ja vielä enemmän korona-aikana! »

Nuori äiti halusi tietää lisää ja otti yhteyttä Gallia, tuotemerkki, joka markkinoi maitojauhetta. Otettu yhteyttä, yhtiö ilmoittaa «ymmärtämättä mitä tapahtui, että tämä Lyonin tehdas, jossa laatikko valmistettiin, on hyvin säilynyt, että harvalla on pääsy siihen. »

vauva-maito-kastike-galliaTekijät: Fanny Morillon / Facebook

Yhtiö aloitti tutkinnan

Tarina ei siis lopu tähän. Todellakin, Gallia tekee analyyseja tuohon maitotölkkiin selvittääkseen, miten se side pääsi sinne.

Mutta tämä ei ole ainoa tarina, johon Gallia on mukana. Viime kuukausina noin kymmenen ihmistä on ilmoittanut löytäneensä madon toukan äidinmaidon tölkkistään. Tutkimuksen jälkeen Gallia ilmoitti, ettei niiden valmistusprosessissa ollut havaittu toukkia. Viisi perhettä täytyy seurustella tehnyt valituksen brändiä vastaan.

4 tehokasta kasvia kehon tyhjentämiseen

5 terveellistä kasvia kotona istutettaviksi – Luonnolliset lääkkeet