5 terveellistä kasvia kotona istutettaviksi – Luonnolliset lääkkeet

Kasvit eivät ole vain esteettisiä, vaan joillakin on myös terapeuttisia voimia. Niitä on käytetty parantumiseen alusta lähtien. Löydä viisi terveellistä kotikasvia, jotka voivat luonnollisesti hoitaa jokapäiväisiä vaivoja.

1. Minttu

Minttua suositellaan mahalaukun sairauksien, kuten turvotuksen, ruoansulatushäiriöiden tai ripulin, hoitoon.

Keitä infuusiona kourallinen lehtiä täydessä kattilassa vettä 15 minuuttia. Suodata saatu seos ja juo kupillinen jokaisen aterian jälkeen ruoansulatuksen edistämiseksi.

Minttu on myös erittäin tehokas päänsärkyä vastaan. Keitä tätä käyttöä varten kourallinen lehtiä täydessä kattilassa vettä ja hengitä sitten seosta seisomalla kattilan päällä hieroen samalla oimot.

2. Aloe vera

L’aloe vera sisältää lehdissään voimakasta tulehdusta ehkäisevää vaikutusta, joka toimii erityisen hyvin palovammoja vastaan. Se on myös luonnollinen kosteuttava hoito, joka ilahduttaa ihoasi.

Tätä varten sinun on murrettava lehti ja purettava sen mehu painamalla sitä. Sen jälkeen voit levittää sen suoraan iholle.

3. Kamomilla

Kamomilla torjuu tehokkaasti päänsärkyä, kuukautiskipuja ja pahoinvointia.

Keitä infuusiona kourallinen lehtiä täydessä kattilassa vettä 15 minuuttia. Siivilöi saatu seos ja juo kupillinen aina kun tunnet sen tarpeelliseksi. Tätä infuusiota voidaan käyttää myös illalla sen rentouttavien ominaisuuksien vuoksi, jotka edistävät hyvää unta.

4. Basilika

Basilika tunnetaan antibakteerisista ominaisuuksistaan. Jos ihosi on ärtynyt, murskaa muutama lehti ja aseta ne päälle. Tämä kasvi on myös erittäin tehokas hyttysiä vastaan ​​ja puremien hoitoon.

5. Salvia

Salvialla on tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia, jotka on tunnustettu vuosituhansien ajan. Siksi se on tarkoitettu tiettyjen tulehduksien, kuten kurkkukipujen tai suun haavaumien, hoitoon.

Voit tehdä infuusion ja kerätä mehua kurlataksesi. Sylje sitten seos ulos ja huuhtele suusi.

Hän löytää käytetyn siteen vauvanmaitopurkista

5 syytä käyttää omenaviinietikkaa kosmetiikassa