5 syytä käyttää omenaviinietikkaa kosmetiikassa

Omenaviinietikka on yleinen kulutustuote niille, jotka haluavat kokata. Ja vaikka sitä käytetään perinteisesti ruoanlaitossa, sen ominaisuudet eivät rajoitu ruokaan. Sen kirjo ulottuu kosmetiikkaan, jossa sen hyveet tunnustetaan. Löydä 5 syytä käyttää siiderietikkaa kosmetiikassa.

1. Antipelliculaire

Omenaviinietikka voi olla ratkaisu, jos sinulla on hilsettä. Sillä on antifungaalisia ominaisuuksia, jotka poistavat hilseen ja samalla tasapainottavat päänahan pH:ta.

Sekoita tätä varten ¼ kupillista omenaviinietikkaa ja ¼ kupillista vettä pullossa. Kyllästä kuivat hiukset seoksella ja anna niiden vaikuttaa 15 minuutista tuntiin sen jälkeen, kun olet käärinyt ne pyyhkeeseen. Huuhtele ja pese shampoolla tavallisella shampoolla.© iStock

2. Puhdista meikkisiveltimet

Antifungaalisten ja antibakteeristen ominaisuuksiensa ansiosta omenaviinietikka auttaa desinfioimaan harjat.

Sekoita tätä varten sama määrä omenaviinietikkaa tislattuun veteen ja anna harjojen liota minuutin ajan. Huuhtele ne hyvin ja anna kuivua.

3. Valkaise hampaita

Omenaviinietikka valkaisee hampaita ja poistaa tahroja.

Voit tehdä tämän sekoittamalla omenaviinietikkaa veteen suhteessa yksi: kaksi. Tämä poistaa etikan happamuuden kiilteen suojaamiseksi. Kurlaa tätä valmistetta 1 minuutin ajan, sylje se ulos ja huuhtele suusi. Älä pese hampaitasi 30 minuuttiin.

4. Taistele aknea vastaan

Omenaviinietikka on erittäin tehokas luonnollinen lääke ihohuokosten puhdistamiseen ja epäpuhtauksien poistamiseen. Se sopii erityisen hyvin akneen taipuvaiselle iholle.

Sekoita tätä varten yhtä suuret määrät siiderietikkaa ja vettä ja lisää sitten sama määrä bentodiinia. Tee naamio, jota pidät päällä 15-30 minuuttia ja huuhtele sitten huolellisesti.

5. Ryppyjä ehkäisevä hoito

Omenaviinietikka sisältää runsaasti etikkahappoa ja antioksidantteja, mikä tekee siitä erinomaisen ryppyjä ehkäisevän aineen. Se parantaa ihon laatua ja vähentää juonteita ikääntymistä estävän vaikutuksensa ansiosta.

Käytä tätä varten yhtä suuria määriä omenaviinietikkaa ja vettä ja sekoita kurkku. Levitä se ihollesi ja anna vaikuttaa 15-30 minuuttia ja huuhtele sitten huolellisesti.

5 terveellistä kasvia kotona istutettaviksi – Luonnolliset lääkkeet