Mitä hyötyä kivennäisvedestä on?

Vesi on välttämätön ja elintärkeä luonnollinen alkuaine sekä kehollemme että planeetallemme. Tästä syystä sinun on huolehdittava siitä. Se antaa meille hyvän terveyden, kauniin ihon ja auttaa stimuloimaan muistia, kunhan juot sitä tarpeeksi lääkäreiden suosittelemalla tavalla, eli noin 1,5 litraa päivässä. Ole kuitenkin varovainen juomasta säännöllisesti koko päivän, äläkä kuluta puolitoista litraasi kerralla! Lisäksi jotkut vedet tarjoavat enemmän terveyshyötyjä kuin toiset.

Luonnollinen kivennäisvesi vs. lähdevesi

Toisin kuin sisällä vesi peräisin oleva kivennäisvesi sisältää runsaasti terveydelle hyödyllisiä kivennäissuoloja ja hivenaineita. Lisäksi ennen markkinoille saattamista sen on läpäistävä National Academy of Medicine, joka valvoo sen koostumusta ja tunnistaa sen terveyshyödyt. Kivennäisvesi on maanalaista alkuperää, joten se on suojattu ihmisten aiheuttamalta saastumiselta Bonneval vesi esimerkiksi, joka on vaeltanut Alppien kallioilla yli 2000 vuotta. Sitä ei myöskään saa käsitellä millään tavalla, ja sen koostumus on sama kuin luonnollisessa tilassaan. Siksi se pysyy puhtaana. Kivennäisvettä sanotaan olevan vakaa, koska sen mineraalipitoisuus ei muutu ajan myötä. Lähdevesi on myös maan alla, mutta se voidaan käsitellä kemiallisesti tiettyjen alkuaineiden, kuten raudan, poistamiseksi. Lisäksi se pullotetaan lähteellä ja täyttää luonnollisesti juomastandardit. Toisaalta sitä ei tunneta terapeuttisista hyveistään.

© iStock/ArtTim

Mikä kivennäisvesi valita?

Jokaisella kivennäisvedellä on omat erityispiirteensä, mikä antaa sille a ainutlaatuinen maku. Itse asiassa sen koostumus riippuu sen luonteesta kiviä jonka hän ylittää, lämpötilatalkaen painostusta ja sinä pohjavedessä vietetty aika. Voit löytää pulloista rekisteröidyn kuivan jäännöksen määrän, joka on mineralisaation indikaattori.

Vesille heikosti mineralisoitunut, taso on alle 500 mg/l. Ne on omistettu imeväisille, pienille lapsille tai raskaana oleville naisille.

Vesi kohtalaisen mineralisoitunut niiden kuivajäämätaso on 500 mg/l ja 1500 mg/l välillä.

Lopuksi ne, jotka ovat erittäin mineralisoitunut niiden taso on yli 1500 mg/l ja niissä on runsaasti magnesiumia, kalsiumia, natriumia, bikarbonaattia ja sulfaatteja.

Erityiset kivennäisvedet

Kuten johdannossa mainittiin, kivennäisvesi on kaikissa tapauksissa hyödyllistä terveydelle. Se koostuu luonnostaan ​​mineraaleista, kuten sen nimestä voi päätellä.

Valitse kivennäisvesiä, joissa on runsaasti bikarbonaattia joilla on tulehdusta estävä vaikutus. Siksi ne sopivat täydellisesti maha-suolikanavan infektioille tai jos kärsit aknesta tai palovammoista.

Sitten sulfatoidut vedet suositellaan, jos sinulla on munuaissairaus, mutta myös ihottuman, arpien ja palovammojen hoitoon.

THE rikkipitoiset vedet vaikuttaa limakalvoihin ja hengityselinten sairauksiin.

THE kloorattu vesi niillä on kasvua stimuloiva vaikutus.

Lopuksi vedet oligometallit ovat ihanteellisia reumatismille ja neurologisille sairauksille.

4 tehokasta kasvia kehon tyhjentämiseen

5 terveellistä kasvia kotona istutettaviksi – Luonnolliset lääkkeet