Helleaalto: 5 valmistautumista veden vaihteluun

Vesi on paras liittolainen hyvän terveyden ylläpitämisessä. Vettä on suositeltavaa juoda 1,5 litraa päivässä ja lisätä 2 litraan tai jopa 2,5 litraan äärimmäisen kuumuuden sattuessa. Kesällä kehon on oltava hyvin nesteytetty, varsinkin helleaallon sattuessa. Kuitenkin niin paljon vettä voi olla pelottavaa. Löydä siis viisi erittäin miellyttävää valmistautumista helleaallon varalta veden vaihtamiseen.

Vesimeloni ja mansikkamehu

Tämä cocktail on jano sammuttava ja samanlainen kuin hedelmämehu. 100% luonnollinen ja ilman lisättyjä teollisia sokereitas, se auttaa sinua löytämään uudelleen näiden kahden hedelmän olemuksen. Pese tätä varten 10 mansikkaa ja leikkaa 100 g vesimelonia vastaava määrä. Leikkaa sitten 2-4 appelsiinia makusi mukaan ja kerää mehu, jonka jätät jäätymään pakastimeen. Sekoita kaikkea blenderissä vähintään minuutin ajan teelusikallisen balsamiviinietikan kanssa. Tarjoile suoraan, erittäin tuoreena.

luonnollinen detox vesimeloni mansikkamehuluonnollinen detox vesimeloni mansikkamehu
Tekijät: IStock / Foxys_forest_manufacture

Sitruuna-minttugranita

Granita on kesän ykkösjuoma. Osittain jäätelöä, osittain juomaa, se ilahduttaa niin nuoria kuin vanhojakin. Tätä reseptiä varten tarvitset kourallisen mintunlehtiä ja limonadia. Purista 2 sitruunaa. Sekoita kaikki ja lisää halutessasi hieman kookossokeria. Laita seos pakastimeen. Kun se on jäätynyt, sekoita jääkuutioita ja lisää seokseen hieman tuoretta limonadia. Koristele juomasi muutamalla mintunlehdellä. Voit maistaa.

Persikka jäätee

Tämä juoma on erittäin suosittu kesällä, mutta liian makeaa, kun ostat sen supermarketeista. Kotona voit valmistaa sen vastaavan valituilla tuotteilla. Hauduta tätä varten Earl Grey -teetä hyvin vähän ja anna sen jäähtyä. Leikkaa 2 isoa persikkaa kupillista teetä vastaavaksi. Sekoita jääkuutioita. Sekoita kaikki tehosekoittimella 30 sekunnista minuuttiin lisäämällä kaksi ruokalusikallista hunajaa. Voit sitten varata juomasi jääkaapissa ja täyttää lasipullot perheen ja ystävien hoitoon.

kotitekoinen persikkajääteekotitekoinen persikkajäätee
Tekijät: IStock / Karaidel

Kesäinen tomaattimehu

Jos pidät gazpachosta, kannattaa kokeilla tätä reseptiä. Todellinen vitamiinitiiviste, paljon paksumpi kuin monet juomat, kasvismehut ovat nousussa. Tee itse tomaattimehu ja näet eron teollisuustuotteissa! Leikkaa puolikas punainen paprika ja kirjoita puolikas kurkku. Poista kolmesta tomaatista kuori ja sekoita kaikki keskenään ja lisää 100-150 g mansikoita. Lisää sitten vettä halutun koostumuksen saavuttamiseksi. Varo lisäämästä liikaa, jotta mehu ei tule liian nestemäiseksi. Tomaattimehu on luonnostaan ​​paksua.

jus tomates detoxjus tomates detox
Tekijät: IStock / Sarsmis

Vihreä jäätee goji-marjoilla

100 % detox-juoma on virkistävää, tämä aasialaismakuinen jäätee vie sinut matkalle maistelun aikana. Varo kuitenkin liioittelemasta! Tee on todellakin piriste samalla tavalla kuin kahvi. Liota tätä varten pussillinen vihreää teetä 1 litrassa ei-kiehuvaa vettä kahdeksi minuutiksi ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään kahdeksi tunniksi. Lisää sitten neljä ruokalusikallista goji-marjoja ja kahden limen mehu. Voit myös halutessasi lisätä kaksi ruokalusikallista ruokosokeria. Varaa juoma 15 minuutiksi. Sekoita kaikki ja tarjoile heti.

6 taikauskoa raskaana olevista naisista, jotka ovat täysin vääriä

Miksi ryhtyä sairaanhoitajakoordinaattoriksi?