kaikki mitä sinun tulee tietää tästä yhä suositummasta käytännöstä

Olet varmaan huomannut: useiden vuosien ajan on ollut mahdollista havaita todellinen paluu kohti hellävaraisempia lääkkeitä. Monet ihmiset haluavat siirtyä pois elämässämme kaikkialla esiintyvistä lääkehoidoista ja lähestyä muita, luonnollisempia ja vähemmän invasiivisia tekniikoita. Löydämme erityisesti kinesiologian, joka löytää monia seuraajia.

Mitä on kinesiologia?

Kinesiologia on tekniikka psykokorporaalinen tasapainottaminenjoka etymologisesti tarkoittaa ”liikkeen tiede”. Sen keksi 1960-luvulla Yhdysvalloissa tohtori Goodheart. Jälkimmäinen oli itse asiassa ymmärtänyt, että hänen potilaansa kärsivät yleensä lihasjännitysongelmista, jotka johtuivat a sairas elin. Jos hän ei ole ei vielä tunnistettu par Maailman terveysjärjestö (WHO)kinesiologian avulla voimme analysoida elimen tai kehon osan heikkoutta tai sairautta, jolla näyttää olevan vaikutuksia muihin alueisiin.

Kinesiologi on siksi kiinnostunut neuromuskulaarinen toiminta, ja käyttää myös lihastestiä voidakseen arvioida mahdollisia huolenaiheita. Nämä voivat vaihdella yksinkertaisesta ruoka-aineallergiasta tai -intoleranssista ravitsemuksellisiin puutteisiin, mukaan lukien kilpirauhasen häiriöt. Kinesiologin tulee myös pystyä tukemaan potilaitaan lisätä tietoisuutta terveydentilastaanja antaa heille suosituksia mahdollisimman terveen kehon ylläpitämiseksi. Löydämme myös a henkistä tukea jos tällä tasolla havaitaan ongelma.

Kun hän havaitsee poikkeaman, harjoittaja suorittaa muutaman manuaaliset manipulaatiot korjatakseen tämän mahdollisimman tehokkaasti. Se on yksinkertaisesti hänen eleensä, jotka mahdollistavat a parempaa harmoniaa kehossa. On selvää, että istunnon jälkeen on erittäin suositeltavaa noudattaa sen suosituksia huolellisesti pysyäksesi mahdollisimman hyvässä kunnossa sen jälkeen.

Kinesiologin koulutus

Kaada opiskella kinesiologiaaon mahdollista löytää kaikille avoin oppiminen, joiden avulla voit myöhemmin harjoittaa tätä ehdottoman kiehtovaa ammattia. Lisäksi, jos koulutus on välttämätöntä, sen tarkoituksena on suurelta osin erottaa todelliset kinesiologit pahantahtoiset ihmiset. Itse asiassa, kuten monet muutkin käytännöt, joita WHO ei tunnusta, kinesiologia kärsii valitettavasti huonosta maineesta, koska se on edelleen liian suuri. väärennettyjä harjoittajia, jotka käyttävät hyväkseen potilaiden ahdinkoa voittoa tavoitellen. Laadukkaan palvelun tarjoamiseksi ja ennen kaikkea todella hyvän maineen saamiseksi koulutus on edelleen tärkeä askel.

missä tapauksissa siitä voi olla hyötyä?

6 taikauskoa raskaana olevista naisista, jotka ovat täysin vääriä