mikä heitä oikeasti kiinnostaa?

Syksyn saapuessa on normaalia tuntea olonsa hieman normaalia heikommaksi. Väsymys on todellakin enemmän läsnä, ja lomalta palattuaan pitää pystyä löytämään uusi rytmi. Jos tähän liittyy pääasiassa terveellisiä elämäntapoja, joskus tämä ei valitettavasti riitä. Erityisesti tästä syystä monet ihmiset kääntyvät ravintolisien puoleen, joista voi olla suuri päivittäinen tuki.

Ravintolisät: mitä ne oikein ovat?

Ravintolisät ovat nimensä mukaisia, sillä niiden päätarkoitus on itse asiassa täydentää päivittäistä ruokavaliotaerityisesti tapauksissa puutteita. Nämä ovat todellakin runsaasti elementtejä mineraalejasisään vitamiinitsamoin kuin muut aktiiviset aineet. Ne koostuvat suurimmaksi osaksi luonnontuotteista, kuten esimerkiksi kasveista.

Nykyään monet ihmiset kääntyvät puoleen ravintolisät eri syistä: sulattele paremmin, laihduta, sinulla on kauniit hiukset, selviät paremmin raskauden tai vaihdevuosien haitoista tai yksinkertaisesti auttaaksesi selviytymään talvesta ja sitä seuranneesta väsymyksestä. Löydämme ne alta erilaisia ​​muotoja : kapselit, pastillit, tabletit, kapselit, jauhepussit tai jopa nestemäiset valmisteet.

Erilaisten useiden vuosien ajan tehtyjen ravintolisistä tehtyjen tutkimusten mukaan näyttäisi siltä, ​​että ranskalaiset kuluttaa enemmän ja enemmän ravintolisiä. Ilmeisesti jopa naiset ovat tämäntyyppisten tuotteiden suurimpia asiakkaita, varsinkin 18-44-vuotiaana. Tämä tutkimus paljasti myös sen talvi näyttää olevan suotuisin vuodenaika kun otat ravintolisiä.

Kuinka saada ravintolisät?

ravintolisät
© Galina Zhigalova – iStock

Suuri ero ravintolisien ja perinteisten lääkkeiden välillä on se, että edellistä löytyy monista kaupoista tai myös netistä, tarvitsematta välttämättä esittää lääketieteellistä lupaa. Lisäksi on erittäin tärkeää täsmentää, että ravintolisät eivät ole täsmällisiä ei lääkitystä. Siksi niillä ei ole varsinaisesti terapeuttisia vaikutuksia.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö niillä olisi vaikutusta, päinvastoin. Niistä voi olla suurta apua keholle, erityisesti ihmisille, jotka kärsivät puutteista. Ravintolisät ovat itse asiassa tehokkaita, koska ne sisältävät aktiiviset aineet, joita on esimerkiksi kasveissa, vihanneksissa tai jopa hedelmissä. Näin ollen tuotteen vaikuttavan aineen pitoisuus määrää sen tehokkuusaste.

Tehokkaita tuotteita?

Kuten aiemmin todettiin, on tärkeää seurata koostumusta ravintolisät, joita käytät varmistaaksesi niiden tehokkuuden. Kaikki tuotteet eivät todellakaan ole samanarvoisia, ja valitettavasti on hyvin yleistä törmätä joihinkin, joita ei todellakaan ole ei vaikutusta kyseiseen ongelmaan. Sinun pitäisi myös tietää, että ravintolisillä joskus on vasta-aiheet jotka on parempi tietää ennen niiden ottamista. Tietyt sisällä olevat aineet voivat todella aiheuttaa ei-toivottuja tai jopa vaarallisia sivuvaikutuksia. Parasta on silti tapaa lääkäri ennen ravintolisän ottamista varmistaaksesi, ettei se aiheuta terveysriskejä.

5 vinkkiä ensimmäisiin retkiin ilman vauvaa

Onko mahdollista katsoa sitä netissä?