mikä on päivittäinen hyöty kotihoidossa oleville ihmisille?

Telecare on tekniikka, jota käytetään yhä enemmän kotona hoitoa saavien ihmisten tukemiseen. Se koostuu sarjasta yhdistettyjä työkaluja, joiden avulla potilaat voivat olla yhteydessä teleoperaattoriin, seurata terveyttään etänä ja saada tarvittaessa hälytyksiä. Tämä tekniikka tarjoaa monia etuja sekä potilaille ja heidän läheisilleen että heitä avustaville terveydenhuollon ammattilaisille.

Edut lääkintäryhmille

Yksi etähoidon tärkeimmistä eduista potilaille on, että se antaa heille mahdollisuuden pysy jatkuvasti yhteydessä teleoperaattoriin. Tarvittaessa potilaat voivat kommunikoida etäavustajan kanssa milloin tahansa vuorokauden aikana käyttämällä työkaluja, kuten a kaukohälytin tai yksi putoamistunnistimen rannekoru.

Tämä mahdollistaa potilaiden saada reaaliaikaisia ​​vastauksia tai apuaja ratkaista nopeasti mahdolliset terveysongelmat tai tapahtumat.

Telecare mahdollistaa myös potilaiden pitää aina silmällä terveyttään. He voivat itse asiassa käyttää yhdistettyjä laitteita, mikä mahdollistaa sen estää kaikenlaiset onnettomuudet. Putoamistilanteessa laite aktivoituu ja ilmoittaa siitä etäavustajalle, joka yrittää ensin ottaa yhteyttä vanhukseen, sitten sukulaiseen tai naapuriin, jotta he voivat tulla ja lopulta auttaa.

Nämä laitteet voivat tukea myös kotiapua tai omaishoitajia heidän työnsä aikana. Tämä antaa heille mahdollisuuden poistaa merkittävää painoa päivittäisten tehtäviensä aikana. Potilaalle, jolla on Alzheimerin tautiputoamistunnistimen rannekoru voi olla hyödyllinen, jos hoitaja on poissa noin 10 minuuttia, ja hänelle voidaan ilmoittaa onnettomuudesta.

Se on myös järjestelmä, jonka avulla terveydenhuollon ammattilaiset voivat koordinoi hoitoa joukkueen eri jäsenten välilläjoka voi parantaa viestintää ja yhteistyötä tarjotakseen integroidumpaa ja johdonmukaisempaa hoitoa.

Rauhallisempaan arkeen

Toinen etäavun etu on se antaa myös perheen ja ystävien olla vakuuttuneita. He tietävät, että tämän ansiosta heidän ei tarvitse huolehtia ja että ongelmatilanteissa heidän rakkaansa on täysin turvassa ja hänestä pidetään erittäin hyvää huolta. siellä etäapu läheisten rauhoittamiseksi voi siksi olla ratkaisu kaikille ahdistuneille ihmisille, jotka tarvitsevat päivittäistä turvaa.

Lopuksi on tärkeää huomata, että etäapu voi edistää vähentää terveydenhuollon kustannuksia, jolloin potilaat voivat saada kotihoitoa nopeasti esimerkiksi kaatuessa. Tämä voi vähentää kustannuksia, jotka liittyvät sairaalahoitoihin, henkilökohtaisiin vierailuihin, lääketieteellisiin kuljetuksiin ja seurantahoitoon. Lisäksi tämä apu mahdollistaa hoitaa suurempaa määrää vanhuksia etäältä..

Olet varmasti ymmärtänyt: etäavusta on monia myönteisiä puolia, ja se todella ansaitsee olla olennainen osa sitä mahdollisesti tarvitsevien ihmisten koteja. Se voisi itse asiassa sallia tukea monia ihmisiä jotka tarvitsevat apua jokapäiväisessä elämässä.

Mitä kannattaa syödä urheilun jälkeen? 7 välipala-ideaa

5 vinkkiä ensimmäisiin retkiin ilman vauvaa